Crypta – Trial Of Traitors – új videó

Fémforgács

Shades of Sorrow címmel augusztus 4-én  jelenik meg a Crypta második nagylemeze. A Nervosa egykori két tagja, Fernanda Lira basszusgitáros/énekesnő és Luana Dametto dobos által vezetett brazil death metalos csajbanda újabb videójaként a Trial Of Traitors nézhető meg.

Annak ellenére, hogy a Trial Of Traitors a lemez leggyorsabb, legerőszakosabb dala, bőven akad benne a ránk máris jellemző melodikus ízekből. Ezért aztán úgy gondoltuk, ez a két szélsőség jó betekintést nyújt abba, mit várhatnak az emberek összességében az albumtól.

A Shades of Sorrow egy félig konceptalbum, amely egy utazást mesél el a pszichénk mélységeiben, akkor, amikor kemény csatákkal kell szembenéznünk. Egy utazás a fájdalom számos árnyalatához, amikkel időnként szembe kell néznünk, miközben elviseljük életünk kihívásait. A dalok egy tökéletes komor, sötét, érzelmes ’filmzenét’ szolgáltatnak ehhez az utazáshoz.” – mondták a korábbiakban lemezük kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.