Amaranthe – Vámpírként mutatkozik be az új énekes

Hard Rock Magazin

Ugyan az Amaranthe új lemeze még odébb van, de az első kislemezdal most debütált, benne az új hörgőssel, akinek kilétére ez a videó ad választ.

Kezd meleg lenni odakint, ehhez kapcsolódóan a svéd Amaranthe is bemutatta az idén érkező anyag előfutáraként vadiúj kislemezét, ami egy tüzes fesztiválnyár kezdetét is jelenti. A dal a Damnation Flame címre hallgat, Olof Mörck így nyilatkozott róla: „A Damnation Flame sok szempontból új utat nyit számunkra, méghozzá a lehető legjobb módon. Ez a legelső Amaranthe-dal, ami szimfonikus elemeket tartalmaz, amit már régóta szerettünk volna, és a sötét, vámpíros téma tökéletesen összeolvad a modern dallamos metálról alkotott elképzelésünkkel! Az Amaranthe mindig is arról szólt, hogy nincsenek határaink és folyamatosan újra feltaláljuk önmagunkat, így mostanra már tudhatjátok és várhatjátok a váratlan dolgokat tőlünk. Ez 100%-ban tiszta szenvedély, amit zenébe öntünk, és amit te magad is megtapasztalsz majd az új tétel első másodpercétől kezdve.”

A Damnation Flame nemcsak a forró nyári koncertek kezdetét jelzi, hanem az Amaranthe új énekese is itt debütál, aki nem más, mint Mikael Sehlin. Olof őt így mutatta be: „Gyakorlatilag globális keresés után, több csodálatos vendégénekest kipróbálva – akik kisegítettek minket a koncerteken és turnékon – végre megtaláltuk a megfelelő embert a feladatra, ráadásul a fővárosunkban, Stockholmban. Mikael Sehlin mindennel rendelkezik, ami az Amaranthe-tagsághoz kell, sokoldalúsága és zeneisége pedig tökéletesen kiegészíti és aláhúzza az új albumunkkal és a zenekar általános jövőjével kapcsolatos elképzeléseinket. A legmélyebb hörgésektől a szárnyaló sikolyokig Mikael a megtestesült tökéletesség, úgyhogy kérlek, fogadjátok szeretettel az új csillagot a banda égboltján!”

Természetesen az új tag, Mikael is mondott pár beköszönő mondatot: „Helló mindenki, itt Mike! Nagyon izgatott vagyok, hogy én tölthetem be az Amaranthe új hörgősének posztját, és alig várom, hogy találkozzak veletek a turnékon! Remélem, tetszeni fognak a hamarosan megjelenő dalok, amelyekhez már volt szerencsém felvenni a részeimet. Vigyázzatok magatokra, hamarosan találkozunk!”

Most pedig tartsd vissza a lélegzeted, és kövesd az éjszaka teremtményeit vámpírbarlangjukba, hogy tanúja légy legújabb áldozatuk… akarom mondani, tagjuk beavatásának!

Amaranthe

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.