Nomiloth – A doom végtelen lassúsága

Fémforgács

A német egyszemélyes melodikus doom metal banda, a Nomiloth június 17-én adta ki Providence című debütáló albumát. Simon Ortling a projekt működtetője így beszélt lemezéről:

Majdnem pontosan 9 évvel a Tide EP után a Nomiloth kiadatta teljes hosszúságú epikus doom albumát. Repül az idő, amikor lassú zenét csinálsz, így mondták nekem. A Providence 5 (néha túlságosan is) hosszú számot tartalmaz, melyeknek elmosódott gitárjai toronymagas falakat, szárnyaló dallamok, réteges énekhangok, szintetikus – ambient oszcilláló zajokat és a doom végtelen lassúságát tartalmazzák.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.