Amon Amarth – Nem elég a Behemoth, egész armadával jönnek

Hard Rock Magazin

Az Amon Amarth a Behemoth és a Bleed From Within társaságában érkezik július 3-án a Barba Negrába. 4 magyar banda, a Lovecrose, a Kylfingar, a Noble Victory és a From The Sky csatlakozásával a Powerwolf-koncerthez hasonló kétszínpados minifesztivállá bővülve csapnak le a tavaly megjelent ‘The Great Heathen Army’-hoz kapcsolódó turné második körében.

Az Amon Amarth nem ritka vendég a magyar színpadokon, ezáltal már komoly bázisa alakult ki itthon. A monumentális színpadi díszleteiről és remek hangulatú koncertjeiről ismert vikingek most sem fognak csalódást okozni, és a legutóbbi co-headlining koncert után most főbandaként teljes műsorral szórakoztathatják rajongóikat.

Behemoth

A Behemoth legutóbb szintén co-headlining koncerten, az Arch Enemyvel párban járt nálunk. Az Adam ’Nergal’ Darski vezette keményvonalas lengyel banda legutóbbi lemeze 2022-ben jelent meg ’Opvs Contra Natvram’ címmel. A death és black metal stíluselemeit vegyítő banda a színpadi kiállásra és a vizualitásra is nagy hangsúlyt fektet koncertjei során, így biztosan újra egy őrült élményben lesz részünk.

Bleed From Within

Glasgow-ból érkezik a 2005-ben alakult Bleed From Within. A skót metálbanda utoljára 10 éve lépett fel hazánkban a Heaven Shall Burn vendégeként. Legújabb lemezük szintén tavaly jelent meg ’Shrine’ címmel. A zenéjében melodikus death metal és metalcore elemekből építkező csapat várhatóan egy adrenalinnal túlfűtött, energikus programmal várja a színpad elé a rajongókat.

Természetesen a hazai mezőny is képviselteti magát az eseményen. Érdemes lesz korán érkezni, mert jön a zalaegerszegi metalcore alakulat, a Lovecrose, a folk metalos Kylfingar, a súlyosabb extreme death/black/core vonalon üzemelő Noble Victory, valamint a honi progresszív metál egyik legígéretesebb csapata, a From The Sky, akik legutóbb ’A Dal’ színpadán is eredményesen szerepeltek.

Jegyet a Rock1 rendszerében lehet vásárolni, további információk az esemény Facebook-oldalán. A pontos kezdési időpontokat pedig az alábbi képen láthatod.

Amon Amarth

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.