Lazarvs – Új lemez, új felállás, új videó

Fémforgács

Augusztus 18-án Blackest címmel érkezik a Lazarvs ötödik albuma (már, mintha az Apey & the Pea név kiadott albumaikat is ide számoljuk). A lemezt a zenekar egy már új felállása készíti el, ugyanis 14 év után Prepelicza Zoltán basszusgitáros ki lépett a trióból. Helyére pedig Balogh Attila (Dungaree) érkezett. Az új felállás Scum című dalának videójával mutatkozik be, ami egyben új lemezük első előzetese is.

A tagcserével kapcsolatosan a zenekar az alábbi közleményt adták ki:

Az utóbbi fél évben magunkhoz képest viszonylag csendben voltunk. Ez részben azért is volt, mert minden erőnkkel az ötödik Blackest című nagylemezünkön dolgoztunk, ami augusztus 18-án lát napvilágot! Borzasztóan izgatottan, vártuk ezt a mai napot, hogy végre megoszthassuk veletek is, a legjobb lemezünk egy kis darabkáját, amire rendkívül büszkék vagyunk.

Eltelt 14 év, mindannyian nagyon sokat változtunk, és annak érdekében, hogy tovább tudjunk menni ezen az úton veletek együtt, a zenekar és Prepelicza Zoltán útjai itt most elválnak. Szeretnénk neki őszintén, és hálásan megköszönni mindent, hiszen a testvérünk, és örökké a zenekar része marad.

Nektek pedig rendkívül hálásak vagyunk a végtelen támogatásért, kérjük fogadjátok szeretettel Balogh Attilát, a LAZARVS új családtagját.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.