Fémforgács podcast s03e19

Fémforgács

Egy hét most kimaradt, de jövő hétfőn ismét jövünk a Fáklya Rádióban az aktuális vendégekkel. Most viszont még figyelmetekbe ajánljuk a legutóbbi adás felvételét, amikor is a kőbányai drive/fuzz rocker Muddy Roots zenekar látogatott el a stúdióba.

A srácokkal sikerült a műsor történetének talán legjobb hangulatú adását elkészíteni, amiben jelentős része volt a néhány hete szintén a műsorban járt Nico (stoner rock blog) barátunknak, aki a chat-en keresztül kvázi társ műsorvezetőként közreműködött, valamint Sánta Zolának is, akit szintén vendégül láttunk már. És itt figyelmetekbe is ajánljuk, hogy június 22-én (jövő hét csütörtökön) kezdődik az Alpárfeszt 2023.

Természetesen itt a Muddy Roots is fellép, így erre is kitértünk a műsorban. Hallgassátok!

https://faklyaradio.hu/podcasts/femforgacs/muddy-roots-kobanya-boys

A hétfői adásban pedig az Overcast két tagja érkezik. Hallgassatok minket!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.