Szeptemberben érkezik a Bring Me the Horizon következő lemeze

Nuskull Magazin

Kissé megszaporodott az utóbbi időben a Bring Me the Horizon aktivitása, ennek pedig most végre ki is derült a valós oka, miszerint

szeptember 15-én érkezik a britek Post Human EP-sorozatának legújabb darabja, a NeX GEn.

A dalcsokorban, amit a srácok emo, pop punk, hyperpop és poszt-hardcore keverékeként jellemeznek, helyet kap majd a Survival Horror utáni összes szingli, vagyis a Die4U, a Strangers, a Lost és a világon először a hazai közönség által hallott Amen! Meg elég nagy valószínűséggel ennél még jóval több dal is, ismerve az előző anyag kislemezekhez képest igen terjedelmes hosszát.

A lemezbejelentés mellé még érkezett egy jó hír, legalábbis az Egyesült Királyságban élőknek, miszerint Oliék 2024 elején arénaturnéra indulnak a szigetországban, olyan előadók társaságában, mint a Bad Omens, Casyette és a Static Dress. Az állomások a zenekar honlapján figyelnek, az EP előrendelésével pedig egyben be is lehet jutni a early access jegyvásárlók táborába, ami elég nagy előny egy ilyen kaliberű történésnél.

//www.youtube.com/watch?v=38En_TYdxcI

//www.youtube.com/watch?v=xv-70a6yXfM

//www.youtube.com/watch?v=FsNGxsrcZas

//www.youtube.com/watch?v=IPUUbVhvqrE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.