Jasta – Egy szerelmi vallomás a thrash műfajhoz

Fémforgács

Assimilation Agenda című új dalával jelentkezett a Jatsa projekt. A dal a Hatebreed frontembere, Jamey Jasta szólóprojektjeként formáció idén hamarosan megjelenő …And Jasta for All című albumáról származik, amiben az Exodus énekese, Steve „Zetro” Souza is vendégeskedik. A dal hoz friss szöveges videó is készült.

Az egész album egy szerelmi vallomás a thrash műfajhoz, de ez a dal különösen jól példázza, hogy mit is várhatunk majd a lemeztől. Nekem ez az egyik kedvencem. Egy duett Zetróval, ami keményen be fogja indítani a circle piteket.” – mondta Jamey Jasta. A lemezen még olyan thrash legendák vendégeskednek, mint Scott Ian az Anthraxből és Chuck Billy a Testamentből.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.