Fuzz Sagrado – Megjelent az új lemez

Fémforgács

Megjelent Christian Peters (ex-Samsara Blues Experiment) heavy/psych szólóprojektjének a Fuzz Sagrado új albuma, a Luz e Sombra. A lemez május 19-én az Electric Magic Records gondozásában látott napvilágot. Művészünk minderről így beszélt:

Véleményem szerint a Luz e Sombra a gitárzene és a nehezebb rock világába való visszatérésemet reprezentálja. Talán ez még jobban ráillik, hogy a Samsara Blues Experiment zenéjének folytatása, bár ismét nem akarok túl sokat ígérni azoknak, akik ezt várják. A Fuzz Sagrado még mindig meglehetősen új projekt, alig két éve jelent meg az első EP, és a még eléggé friss a debütáló album, az A New Dimension. Továbbra is úgy gondolom, hogy a rockzene saját zenei ötleteim hordozója marad és valószínűleg ezen az új albumon van pályafutásom legjobb ének és gitármunkája.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.