Méregerős dallal jelentkezett a frissen leigazolt Creak

Nuskull Magazin

A Creak egy fiatal banda az angliai Newcastle-ből, akik eddig egy EP-vel és pár szinglivel büszkélkedhettek, most viszont jóval több figyelem fog rájuk szegeződni, ugyanis a srácok felvételt nyertek a Roxfort… öhmm, mármint a Prosthetic Recordshoz. A nagy kiadó mellé természetesen nagy felelősség is társul: augusztus 18-án érkezik nu-metalcore-kvartet debütlemeze Depth Perception címmel, és most frissen itt is van róla a Restless Dreams című darab.

A lemez témáját az énekes, Jack Dunn foglalta össze:

Az album összességében a családon belüli betegségek és traumák témakörére összpontosít, és személy szerint az én ilyen helyzetekben tanúsított belső vívódásaimra. Bűntudatot keltenek bennem az érzéseim, vég nélkül rugózok fejben bizonyos dolgokon, és próbálok eljutni arra a pontra, amikor meg tudok próbálni megbékélni ezekkel a dolgokkal. Ez az album sokat segített abban, hogy kiadjam magamból ezt a rengeteg negativitást.

Mutatjuk is az új szerzeményt, illetve a Doomed címet viselő, februárban kiadott darabot, ami még egzaktabban megy bele a feljebb kivesézett témába: konkrétan arról szól, hogy az énekes édesanyját rákkal diagnosztizálták. A sivár, szürke, apadhatatlan méreggel és keservvel teli zenekarra megéri majd odafigyelni a jövőben!

//www.youtube.com/watch?v=1qaVIhyb2u4

//www.youtube.com/watch?v=RL8lATe-ZKc

1. Crossroads
2. Hare in the Woods
3. An Endless Black
4. Doomed
5. Restless Dreams
6. Harrow
7. Left to Heaven
8. Depth Perception
9. The Early Hours Know My Secrets
10. Cold Shoulder
11. I’m Not Alone in the Dark
12. A Head Full of Rain

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.