A Bullet For My Valentine énekese vendégeskedik a Pendulum új dalában

Nuskull Magazin

Két év után új dallal jelentkezett az ausztrál drum and bass-alapvetés Pendulum. A Halo már egy ideje be volt harangozva, most pedig Rob Swire-ék úgy érezték, hogy idei Download fesztes fellépésük előtt közzé is teszik azt. A dal különlegessége, hogy a Bullet For My Valentine torka, Matt Tuck kajabál benne párat – bár abból a szempontból egyáltalán nem meglepő a dolog, hogy ahogy Swire fogalmaz:

Mi fél lábbal mindig benne voltunk a metalszíntérben is.

Hogy a számnak lesz-e folytatása, vagy csak arra volt elég, hogy a dnb-sek mutassanak valami életjelet magukról és tovább görgessék az öreges tempót (két éve adtak ki utoljára egy EP-t, az utolsó nagylemezüket pedig még 2010-ben), egyelőre nem tudni. Mindenesetre itt a dal, lehet pörgetni, ahogy a csövön kifér.

//www.youtube.com/watch?v=B3sn30XQhL4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.