Necrofier – Kénköves pokol

Fémforgács

Burning Shadows in the Southern Night címmel a mai nap jelent meg a texasi blacker Necrofier második albuma. A Christian Larson (Night Cobra) vezette csaoat új lemezén nem egyszerűen ott folytatja, ahol debütáló albumának története abbamaradt, hanem túl is mutat azon.

Az új lemez elsődleges célja az volt, hogy elkezdjük megkülönböztetni magunkat kortársainktól.” – magyarázta a Necrofier dobosa, Dobber Beverly. “Ennek az egyik mód az volt, hogy megváltoztattuk a lemez hangját. Eltávolodva attól a klinikai és steril természettől, amelytől a legtöbb produkció szenved. Ebben nagy segítségünkre volt barátunk és nagyra becsült producer/mérnök, Joel Hamilton kifejezetten nagy érdeklődését mutat a metál világába való visszatérés iránt. Az eredmény remélhetőleg magákért beszélnek, mivel ez a lemez lélegzik és tüzet köpköd, bárhol is játsszák.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.