Ezen a hétvégén nyit a Dürer Kert nagyterme

Nuskull Magazin

Hosszas előkészületek és építkezés után végre befejeződött az új Dürer Kert nagytermének építése, így a nyári szezonnak már két teremmel (és persze a kerthelyiséggel) vág neki a főváros ikonikus szórakozóhelye. A 11. kerületi klub facebookján közzétett fotók alapján az új koncertterem elrendezése a lehető legjobban hasonlít a régi, Ajtósi Dürer sori nagyteremre, még a jól megszokott csíkos mintázatú pult is visszatért. Ami fontos különbség, hogy a természetközeli, Duna-parti elhelyezkedés miatt jócskán juthat a helyiségbe természetes fény is.

Az új terem szerdán egy zárt körű szakmai eseményen lett felavatva, most hétvégén pedig már jönnek is a nyilvános nyitóbulik is: pénteken az Analog Balaton és Iamyank, szombaton az F.O. System járatja be a színpadot. A jövő héttől pedig már külföldi fellépők is érkeznek a Live Nation szervezésében.

Júniusban az alábbi programokkal várja a közönséget az új nagyterem:

  • június 2. – Analog Balaton, Iamyank – Láttam a jövőt meghalni
  • június 3. – F.O. System, Amber Smith, Choke City
  • június 5. – Anti-Flag, Less Than Jake, Kelsy Karter & The Heroines
  • június 7. – Voivod, Crowbar, Planet of Zeus
  • június 9-17. – Tilos Maraton 2023
  • június 18. – Son Lux
  • június 22. – Onyx, NKS, Bankos + A Posse, Kool Kasko
  • június 23. – Petofi, Heartlapse, Satelles, Anchorless Bodies
  • június 24.Goa.hu & Psybaba Dürer Házavató

Nyáron és ősszel pedig olyan nemzetközi nevek is jönnek még, mint a Brujeria, a She Wants Revengae, a Voyager és Kid Francescoli. További események a Dürer facebookján, alább pedig még pár fotó a nagyterem szerdai avatóbulijáról, valamint a klub teljes júniusi programkínálata.

Fotók: Somogyi Lajos – Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.