Black Veil Brides – A Halestormmal a Budapest Arénában

Hard Rock Magazin

A 2006-ban alakult Black Veil Brides első magyarországi koncertjére 2022-ig kellett várni, akkor némileg csalódást keltett a műsor rövidsége, most kárpótolhatják rajongóikat a Budapest Arénában, ahol a Halestorm társaságában lépnek fel novemberben.

A hollywoodi rockzenekar, a Black Veil Brides 2021-ben jelentkezett a ’The Phantom Tomorrow’ című lemezzel, ám a pandémia miatt ennek bemutató turnéja elmaradt. A következő évben ugyan bevállaltak egy európai fesztiválkörutat, melybe sikerült belecsempészni a Budapest Parkot is, ám ott is csak az 55 perces best of programjukat játszották el, némi csalódást keltve az önálló koncerten hosszabb műsorra számító rajongókban. Ám most eljött az idő, hogy kárpótolják őket, hiszen a Budapest Arénába térnek vissza november 20-án.

Jake Pitts és Jinxx, a gitárikrek precíz játéka, Christian Coma erőteljes dobolása és Lonny Eagleton dinamikus ritmikája Andy Biersack gazdag, szenvedélyes baritonjával remekül kiegészítik egymást. A zenekar turnéinak története akár a modern rockzene szubkulturális mérföldköveinek tankönyve is lehetne. 2009-ben rögtön a ‘Vans Warped’ turné főszínpadán találták magukat Slash, a Mötley Crüe, az Avenged Sevenfold és a Bullet For My Valentine társaságában. Azóta turnéztak már az Asking Alexandriával, a Bring Me The Horizonnal, és most a Halestormmal közösen; és több amerikai rockfesztivál, köztük a Rock On The Range és az Aftershock állandó fellépői; valamint az angol Download fesztivál rendszeres vendégei.

Halestorm

A koncert másik szereplője, a Halestorm már negyedik alkalommal lép fel hazánkban, az Lzzy Hale vezette banda utoljára szintén tavaly járt nálunk, akkor az Alter Bridge előzenekaraként nyomtak hatalmas show-t az arcunkba a 2022-es ‘Back From The Dead’ albumukat népszerűsítve, valószínűleg most sem adják alább.

A novemberi budapesti koncertre jegyek a regisztrált Live Naton tagok számára már mától elérhetők, a teljeskörű jegyértékesítés június 5-én 10 órakor indul a Live Nation Magyarország oldalán keresztül. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Black Veil Brides

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.