Josh Middleton nélkül folytatja az Achitects

Rockvilág.hu online rockmagazin

Instagram posztjában jelentette be az Architects, hogy Josh Middleton gitáros és a zenekar útjai elválnak. A zenész 2016 után csatlakozott a bandához, miután az alapító gitáros Tom Searle életét veszítette. A zenekar közleménye szerint ez egy elkerülhetetlen lépés volt, de továbbra is jó barátságban maradnak Middletonnal, akinek természetesen minden jót kívánnak a jövőben, sőt azt is hozzáteszik, hogy mindenképpen csekkoljátok majd le Josh másik zenekarának a Sylosisnak a még idén megjelenő nagylemezét. Hogy ki lesz az új gitáros, vagy esetleg Adam Christianson egyedül birkózik majd ezzel a feladattal, azt egyelőre nem tudni.  A teljes közlemény eredeti nyelven lentebb olvasható. A banda egyébként Augusztus másodikán fellép a Budapest Park Színpadán is.

“It is with a heavy heart that we announce Josh’s time in the band has come to an end,” Architects wrote in their statement. “It has gradually become apparent that we need to go our separate ways, but we remain close friends.”

“Josh was a life raft for the band after we lost Tom and he gave us a way to keep the band alive through the hardest experience or our lives. We will always be grateful to him for that.

“We wish him the best in his future endeavours and we suggest that everyone keeps an eye out for the new Sylosis record later this year.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.