The Way We Are – Ice-Floes – klippremier

Fémforgács

A budapesti The Way We Are melodic hardcore/metalcore zenekar tavaly szeptemberben kiadott két dala után újabb single-dalának videójával tér vissza. A 2020-tól formálódó együttes második kiadványának, az Ice- Floes, melynek felvételei ezúttal Diószegi Kiki hozzáértő segítségével készültek, a Stray Heart Records-ban, a mix/masterért pedig Oláh Marcell volt felelős.

Az új dal mondanivalója némileg könnyedebb, mint az eddigiekben bemutatottaké: arra igyekszünk vele rámutatni, mennyi erőt és kitartást nyújt nekünk az, hogy – ha egyelőre nem is olyan sűrűn, de – olyan közönségeknek játszhatunk, akikkel együtt korábban sosem tapasztalt módon érezhetjük jól magukat. Úgy érezzük, mindezekről megfelelő képet ad a számhoz készült DIY montázs videó is.” – mondta Lovas Bence énekes

Az persze, hogy ezúttal nem társadalmi problémákat vesz górcső alá a dalszöveg, mit sem csorbít a zenei oldal élén – ilyen tekintetben a banda puhább oldalának bemutatása még várat magára.

Élőben legközelebb június 2-án, Székesfehérváron a Nyolcas Műhely színpadán találkozhattok velük, olyan bandák társaságában, mint a Hit by a School Bus, a Skog, a Mhorai és a Beneath The Void.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.