Laurie Anderson – A Magyar Zene Házában lép fel

Hard Rock Magazin

Laurie Anderson a 70-es évek óta meghatározó alakja a New York-i avantgárd színtérnek. Zeneszerző-énekes-író-rendező-képzőművész életműve elképesztően gazdag, rengeteget tett a színház, a zene, egyéb művészeti ágak és a haladó technológiák közötti határok lebontásáért. Június 13-án a Magyar Zene Házában lép fel.

Június 13-án különleges műsorral érkezik a Magyar Zene Házába Laurie Anderson, akit aligha kell bemutatni, hiszen úttörő, nagy hatású művész, aki a 70-es évek óta alkot. A ‘LET X = X’ című turnéja hozzánk is eljut, ez lesz a negyedik magyarországi fellépése. A legendás bemutatkozó album, a ‘Big Science’ dalaitól a legfrissebb szerzeményekig terjedő műsor az avantgárd színházat és a popzenét összekötő előadás lesz, de az is különlegessége az estnek, hogy a SexMob nevű – szintén New York-i – posztmodern jazz-funk zenekar kíséri a színpadon. A hazai közönség még biztosan nem láthatta a művésznőt ilyen intim közelségből, erre a Magyar Zene Házában most lehetőség nyílik, érdemes gyorsan lecsapni a korlátozott számú jegyekre.

Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
Időpont: 2023. június 13. 19:00
Jegyvásárlás: Liget+
További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.