At Vance – Hosszú szünet után ott folytatják, ahol abbahagyták

Hard Rock Magazin

Több mint 10 évvel az utolsó stúdióalbum után a német At Vance életjelet adott magáról, új lemezen dolgoznak, amit nagyon szeretnének élőben is megmutatni a közönségüknek.

Arról már írtunk, hogy több mint 20 év után a német Heavens Gate életjelet adott magáról, most egy másik német banda is a folytatás mellett voksolt. Hosszú szünet után ugyanis az At Vance legénysége úgy döntött, ott folytatják, ahol abbahagyták. A zenekar már el is kezdett dolgozni az új dalokon, és szeretnék mihamarabb élőben is bemutatni azokat. Jelenleg 3 tagból áll a csapat, akik a következőket nyilatkozták a hírrel kapcsolatban: Olaf Lenk alapító gitáros és egyben a fő dalszerző: „Nagyszerű érzés újra visszatérni és újra zenéket írni. Hiányzott a munka Rickkel és Kevinnel, és izgatottan várom, hogy valami olyat alkossunk, amire mi és a közönségünk is büszke lehet.” Rick Altzi énekes: „Az évek során sokan érdeklődtek nálam az At Vance-ról, hogy a zenekar fog-e még kiadni albumot, illetve hogy valaha fogunk-e még élőben játszani. Ma izgatottan jelentjük be, hogy mindkettőt tervezzük! Alig várjuk a folytatást!” A dobos Kevin Kott szerint kár lenne nem folytatni: „Amikor Olaf megkérdezte tőlem, hogy újraindítsuk-e az At Vance-t, nagyon megörültem! A zenekarnak hatalmas diszkográfiája van és szégyen lenne, ha nem adnánk ki már semmit. Izgatott vagyok, mert az utolsó fejezetet még nem írtuk meg.” 11 éve Bécsig mentem, hogy lássam a jelenlegi felállás 2/3-át, és akkor úgy zártam soraimat, hogy „remélem, nem kell megint 7 évet várni a következő találkozásig”. Többet kellett, de bízom benne, hogy valahol még találkozunk!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.