Roger Waters – Élőben a mozikban

Hard Rock Magazin

Múlt hónapban járt Roger Waters ’This Is Not A Drill’ turnéjával Budapesten. Akkor azt írtuk, olyan volt az előadás, mint egy zenés film egy multiplexben, hát most valóban ott landol. Aki kihagyta az MVM Dome-ban adott nagyszabású koncertet, most megnézheti a prágai műsor élő közvetítését néhány hazai moziban.

Május 25-én, csütörtök este exkluzív élő műholdas közvetítésben látható Roger Waters ’This Is Not A Drill’ világturnéjának prágai koncertje. Az esemény nagyjából 3 órás lesz. A Pink Floyd aranykorának kreatív mozgatórugójaként is bemutatható Waters a cseh fővárosban is hasonló műsorral készül, mint amikor nálunk Budapesten adott koncertet április végén.

A legendás zenész életének „első búcsúturnéjaként” aposztrofált koncertsorozat filmszerű képi világa miatt a nagy vásznon is lenyűgöző látványt nyújt. Az est folyamán Waters munkásságából több mint 20 klasszikus csendül fel, mind a Pink Floyd-korszakból, mind szólókarrierje dalaiból. Ezeken túl még egy, a pandémia alatt írt új dal is debütál a turnén, amely a The Bar címet kapta.  Az egyszeri élő koncertközvetítés nagyszerű lehetőségként szolgálhat azoknak, akik esetleg nem jutottak el a ’This Is Not A Drill’ budapesti állomására, vagy szívesen átélnék újra az élményt.

Hazánkban következő mozikban követhetjük a prágai eseményeket:

Budapest: Pólus Mozi
Budapest: Lurdy Mozi
Budapest: Cinema MOM
Budapest: GoBuda Mozi
Dunaújváros:Kultik Mozi
Kaposvár: Kultik Mozi
Pécs: Apolló Mozi
Salgótarján: Kultik Mozi
Szeged: Belvárosi Mozi
Szentes: Kultik Mozi

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.