Path of Fierce Resistance: új szám a The Halo Effecttől

Nuskull Magazin

Új dallal jelentkezett az utóbbi idők legnagyobb svéd sikersztorija, az In Flames 5 régi tagjából összeállt The Halo Effect. A szám címe Path of Fierce Resistance, és igazából nem teljesen új, mivel már a tavalyi Days of the Lost album japán kiadásán is megjelent, de eddig nem volt széles körben elérhető.

Mindeközben a zenekar elkezdett dolgozni a második nagylemezén is, sőt a legutóbbi koncertjeiken már játszottak is két friss dalt, az új szingli alatt megmutatjuk ezeket is.

//www.youtube.com/watch?v=cTrwTfx5t-g

//www.youtube.com/watch?v=wMx_Qd-tbWE

//www.youtube.com/watch?v=uLx0TedCyyA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.