Ingested – Videó Manchester utcáiról

Fémforgács

With Broken Wings címmel tette közzé új videóját az Ingested. A nemrégiben a Cannibal Corpse vendégeként nálunk is remek koncertet adó brit deathcore banda új videóját Manchester utcáin forgatta le.

Manchester mindig is nagy része volt identitásunknak. Ezért is szerettük volna, hogy ez a videó egy biccentés, egy tisztelgés legyen a gyökereink és a zene előtt, amelyet gyerekként hallgattunk. Az egész klipet egy manchesteri lakótelep utcájában vettük fel, egy folyamatos felvételben. Nincsenek harangok, vagy sípok, csak egy piszok alak a piszkos Mancunia utcán és néhány kibaszott súlyos riff! Ez a mi otthonunk. Élvezd!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.