Júniusban jön a Blind Myself visszatérő nagylemeze

Nuskull Magazin

Tavaly sokéves hallgatás után az Emlékeztető szuri II. miniturnéval és az Akárki fia című dallal támadt fel a Blind Myself, és már akkor is lehetett tudni, hogy Tóth Gergőék még további új számokon is dolgoznak. Ma pedig be is dobtak egy lemezbejelentést, miszerint júniusban érkezik az Idő dönti el című album, nem kevesebb mint 12 új számmal (meg a tavalyi szinglivel):

1. Idő dönti el
2. Szavak a pusztában
3. Valláskárosultak (feat. “W”)
4. Kiskapukon át a Mennybe
5. Szent Gyűlölet
6. Nagy kétség (feat. “D”)
7. Pusztul a világ! / Mit vegyek ma fel? (feat. “P”)
8. Senki
9. Gyónás
10. Kívülállók
11. Apró-cseprő poklocskák
12. Léna
13. Akárki fia

Amint látható, az anyagon több, egyelőre eltitkolt vendég is szerepel majd, bár a banda korábbi anyagai alapján azért lehet találgatni a személyazonosságukra. A W betű például simán lehet megint Wolfie a Punnany Massifból, a P meg valószínűleg Pálinkás Tamás (Nagyúr, Atomki, ex-Isten Háta Mögött stb.) lesz, aki amúgy az album szövegeinek megírásába is besegített.

Lemezborító egyelőre nincs, és egyelőre azt sem tudni, hogy lesz-e bármilyen lemezbemutató koncert, esetleg turné. De majd az idő úgyis eldönti.

//www.youtube.com/watch?v=5r8b3Se6uVE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.