Feloszlik a Sum 41, búcsúlemez és búcsúturné jön

Nuskull Magazin

Villámcsapásként érkezett a hír, miszerint 27 év közös zenélés után

feloszlik a Sum 41.

A színtérformáló pop punk-banda egy szűkszavú közleményben tért ki rá, hogy nem lehet elég hálás a rajongóinak, akik végigkísérték őket az úton, de minden jó dolog véget ér egyszer. Különösebb indoklást nem adtak a visszavonulásukra, viszont jó hír, hogy a törölköző végső bedobása előtt még kiadnak egy dupla albumot Heaven and Hell címmel, és azt meg is turnéztatják a világ körül – hazajáró szokásaikat tekintve nem kizárt, hogy ebből mi is részesülünk majd.

Deryck Whibley-ék majdhogynem változatlan felállással tolták végig az elmúlt három évtizedet, ez alatt hét nagy- és négy kislemezt, egy válogatást és három élő lemezt adtak ki. A legutóbbi albumuk a 2019-es Order in Decline volt. Két éve, a debütlemezük évfordulója kapcsán mi is megemlékeztünk a srácok színtérformáló erejéről és hibátlan slágerírói vénájáról. A zenekar utoljára tavaly októberben játszott nálunk a Papp László Sportarénában, a Simple Plan társaságában.

Innen indultak a fiúk, még pelyhes állú kamaszokként:

//www.youtube.com/watch?v=CMX2lPum_pg

És ide jutottak meglett negyvenesekként:

//www.youtube.com/watch?v=cxXKiDylfBo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.