Enforced – Hallgasd meg új lemezüket

Fémforgács

War Remains címmel április 28-án jelent meg a crossover thrash / death vonalas Enforced új nagylemeze. A lemez mellé az album címadójára egy friss videó is érkezett.

A War Remains a modern, omladozó világ kíméletlen látlelete.” – mondta a lemezükről korábban Knox Colby énekes. “Úgy tűnik, hogy az emberiség az erőszakos és kaotikus természete fogságába esett. Forrong és megduplázza saját tudatlanságát. Az album a dalokban forgó ciklikus témáknak köszönhetően elgondolkodik és reflektál ezen pusztulással kapcsolatban. Ez egy kalapács, ami egy érzékeny idegre sújt. A lemezen 32 percnyi non-stop, sallangmentes, válogatás nélküli seggberúgás vár rátok.”

Ez egy elvetemült album. Nagyon lényegre törő, produkciós szempontból sem cicomáztuk agyon. Majdnem tíz perccel rövidebb a legutóbbi lemeznél, de tízszer akkorát üt.” – tette hozzá Will Wagstaff gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.