Bachman-Turner Overdrive – Elhunyt Tim Bachman

Hard Rock Magazin

Nem kíméli a kaszás a Bachman családot, ezúttal Tim, a Bachman-Turner Overdrive egykori gitárosa ment el örökre.

71 éves korában elhunyt Tim Bachman, a legendás Bachman-Turner Overdrive gitárosa, aki a zenekar első két albumán játszott, később inkább szólópályájára koncentrált, majd a nyolcvanas években egy rövid időre újra csatasorba állt a csapatban. A szomorú hírt a zenész fia, Ryder osztotta meg a Facebookon:
„Pénteken apa örökre elment. Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, örülök, hogy a legutolsó időben mellette lehettem. Öleljétek meg ti is szeretteiteket, sosem tudható, meddig van rá lehetőségetek!”

Ez már a második tragédia a BTO köreiben, az év elején a Bachman testvérek közül Robbie, a dobos is az örök vadászmezőkre távozott. Bátyjuk, a legendás Randy Bachman gitáros, aki rövid időn belül elvesztette mindhárom fivérét, így emlékezett meg utolsó testvére elvesztéséről: „Azért nem írtam eddig semmit, mert elöntött a végtelen szomorúság, hogy öcsém, Tim is elment. Én vagyok az utolsó, aki még itt van az emlékekkel együtt azokról az időkről is, amikor Winnipegben felnőttünk. Azt gondolom, odafenn a szüleim nagy szeretettel fogadták Timet a másik két testvéremmel együtt, akik gyors egymásutánban mentek el a járvány óta. Valamennyien nyugodjanak békében!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.