Ambre Vourvahis énekel a Mortemia új dalában

Fémcsajok

Miközben a Sirenia vadonatúj nagylemeze kiadására készül -a korong "1977" címmel, május 26-án kerül boltokba- addig Morten Veland, a zenekar alapítója szóló munkásságát, a Mortemiát sem hanyagolja. 

A norvég zenész 2009-ben hívta életre a projektet, amely 2021-ben vált igazán aktívvá. Morten olyan énekesnőkkel dolgozott eddig együtt, mint Liv Kristine, Melissa Bonny vagy Heidi Parviainen. 

Ma jelentette be, hogy a projekt következő kislemeze május 3-ával lesz elérhető a digitális platformokon, amely a The Hourglass címet viseli majd, és amely dalban a Xandria jelenlegi frontasszonya, Ambre Vourvahis vendégeskedik majd. 

Ambre hangja csodaszép, tökéletesen illik ehhez a dalhoz. Ez egy rendkívül dallamos és hangulatos szám, benne szimfonikus elemekkel. Igazán megtisztelve és hálásnak érzem magam, hogy Ambre szerepel a projektben, és nagyon várom már, hogy mindenkivel megoszthassam ezt a dalt.

- írta a zenész. 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.