Bródy János – Pénteken jelenik meg a tavalyi arénakoncert felvétele

Hard Rock Magazin

Tavaly novemberben Bródy János telt házas koncertet adott a Budapest Sportarénában, amelynek felvételét a GrundRecords pénteken kiadja dupla CD-n, DVD-n és a kiadó történtében először Blu-rayen is. Csütörtökön közönségtalálkozó és dedikálás lesz a Hard Rock Hotelben. 

A GrundRecords a következőket osztotta meg az április 30-án megjelenő kiadványokról: „Bródy János tavaly novemberi nagykoncertje annyira jól sikerült, hogy kétség nem férhetett hozzá, a fellépést közkinccsé kell tenni. A nagy erőkkel kivonuló stáb kiváló minőségű kép- és hanganyagot rögzített, így új formátummal bővül kiadványaink sora: a GrundRecords történetében először jelenik meg Blu-ray lemez! A térhatású hangot Rozgonyi Péter a Digital Pro stúdióban készítette. Díszdoboz ezúttal nem készült, nem akarunk hátrányba hozni senkit. Mindenki azt a formátumot, vagy formátumokat vásárolhatja meg, amire szüksége van.”
Az április 28-án megjelenő 2 CD, a DVD vagy a Blu-ray a kiadó webshopjában már előjegyezhető. A megjelenés előtt, április 27-én 18 órától közönségtalálkozóval egybekötött dedikálás lesz a budapesti Hard Rock Hotelben, további információ az esemény Facebook-oldalán.

A formátumokról:
CD – 2 lemezen 24 dal, több mint 120 percnyi zene, a teljes koncert editált hanganyaga, 16 oldalas füzettel.
DVD – kétrétegű lemezen 24 dal, a teljes koncert, közel 140 percnyi Bródy János két felvonásban, sztereó hangsáv, Dolby Digital 5.1 térhatású hang, extra nincs, a teljes tárhely a minőség szolgálatába lett állítva, 8 oldalas füzettel.
Blu-ray – BD50 lemezen 24 dal, a teljes koncert, közel 140 percnyi Bródy János két felvonásban, sztereó hangsáv, DTS HD Master Audio 5.1 térhatású hang, extra nincs, a teljes tárhely a minőség szolgálatába lett állítva, 8 oldalas füzettel.

’Aréna koncert [2022. november 12.]’ dallista:

Első rész:

01. Intro
02. Az utcán (a másik oldalon)
03. Személyi igazolvány
04. Tábori fénykép
05. Hova tűntek azok az évek
06. Filléres emlékeim
07. Földvár felé félúton
08. Édes életünk
09. Ezek ugyanazok
10. Birkaország
11. Nyuggerdal
12. Az én országom
13. Engedd, hogy szabad legyek

Második rész:

01. Te itt leszel majd mellettem
02. Mariana árok
03. Tűz van babám
04. Akit a hazája nem szeretett
05. Mi tehetnék érted
06. Micimackó
07. Kockázatok és mellékhatások
08. Szabadnak születtél
09. Ha én rózsa volnék
10. Magyarok közt európai
11. Lesz még egyszer
12. Miért hagytuk, hogy így legyen

Bródy János

Bródy János

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.