Jethro Tull – Megjelent a ’RökFlöte’ album

Hard Rock Magazin

Ma jelent meg a legendás Jethro Tull új albuma, a ’RökFlöte’, amely már meghallgatható a streaming szolgáltatóknál, a fizikai verziókat a frontember Ian Anderson mutatja be.

A Jethro Tull új albuma, a 12 dalt tartalmazó ’RökFlöte’ ma került a boltokba és az online térbe. A lemez ismét különleges történetet dolgoz fel, ezúttal az északi pogány népek istenei kerültek az anyag középpontjába és persze a fuvola, ami a formáció ikonikus hangszere.
Aki valamelyik fizikai verziót szeretné hazavinni, de még nem döntött, azoknak Ian Anderson segít a választásban a CD, LP, 2 CD + Blu-ray és 2 LP + 2 CD + Blu-ray változatok bemutatásával.
A lenti hivatalos playlistre klikkelve a teljes albumot meghallgathatjuk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.