Deliverance: új kislemezt adott ki a legjobb magyar hardcore-banda, a Touch

Nuskull Magazin

Majdnem pont egy éve adott ki egy friss számot az ország legjobb hardcore-bandája, a budapesti Touch, és most végre itt a folytatás egy teljes kislemez képében. A négydalos Deliverance EP-t a Solace Music fogja kiadni 7″ formátumban, akárcsak a szintén zseniális Fleshprison bemutatkozását. A srácok az alábbiakat mondták a premier kapcsán a No Echo magazinnak:

Megpróbálunk a kedvenc bandáink nyomába érni, és látni fogjátok, hogy a hangzásunkat olyan zenekarok befolyásolják, mint a NYHC alapbandái, a Bad Brains, a Burn és az Absolution, valamint az egész Washington DC hardcore hangulata.

A srácokat legközelebb szeptember 9-én lehet elcsípni a Dürerben Bridge to Solace visszatérő buliján.

//www.youtube.com/watch?v=-3ivvUQWO6c

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.