Nanowar Of Steel – Egészségtudatos kalózmetálosok

Hard Rock Magazin

Az olasz Nanowar Of Steel legújabb videójában azoknak ad tanácsot, akik kalóznak állnának, de még nem tudják, mik a kritériumok. Ráadásul közben az Alestormot is jól kiparodizálják!

Nemrég fantasztikus koncertet adott hazánkban az olasz Nanowar Of Steel, akik egy újlemezes dalt választottak koncertkezdésnek. Az eléggé Alestorm-stílusú dal most animált videót kapott, ami nagyon emlékeztet minket az Alestorm rajzolt videóira. Akár az újlemezes P.A.R.T.Y.-ra, akár a korábbi Shit Boat (No Fans)-re. Az olaszok teljesen szembemennek azokkal a sztereotípiákkal, hogy a kalózok folyamatosan piálnak és testromboló életmódot folytatnak, szerintük ugyanis a kalózoknak felelősségteljesen kell navigálniuk a hajóikat. A kalózmetál stílus ihlette szám arra motiválja a test izmait, hogy a lelkesítő dal ütemére eddzenek, így a legerősebb és legegészségesebb harcosokká váljanak. Emelve poharukat (egy pohár vizet) és almát majszolva vallják, az igazi kalóz kincse az egészség.

A zenekar így beszél a józanságról: „A modern kalóznak karcsúnak és egészségesnek kell lennie. A kalózállásra jelentkezés manapság jó fizikai felkészültséget és fittséget követel meg. A Nanowar Of Steel a Sober című egészséges, új dalával segít elvitorlázni a kalózállások piacán.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.