HELYSZÍNVÁLTOZÁS! Simon Phillips az Eiffel Műhelyházban lép fel

Hard Rock Magazin

Simon Phillips és zenekara május 2-án nem az eredetileg meghirdetett helyszínen, hanem az Eiffel Műhelyházban ad koncertet, az eseményt a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a JazzFest Budapest is magáénak vallja.

Simon Phillips olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Jeff Beck, Jack Bruce, Pete Townshend, Al Di Meola, Jon Anderson, Jan Hammer, Stanley Clarke, Jon Lord, Mike Oldfield, Brian Eno, illetve olyan neves előadók lemezfelvételein és turnéin játszott, mint a Judas Priest, Michael Schenker Group, Derek Sherinian, Mick Jagger, Asia, The Who, Gary Moore, Joe Satriani, Steve Lukather, TOTO és még sokan mások.
Az első Protocol-kiadvány 1989-ben jelent meg, de Simon kompozíciói a 2013-as ’Protocol II’ albummal kezdtek igazán kiteljesedni. A ’Protocol II’ szilárdan megalapozta az új felállást, mint a jazz-rock történetének egyik igazán nagy zenekarát. 2022-ben jelent meg a nagy energiájú, dallamokkal teli ’Protocol V’, a zenekarban Ernest Tibbs (basszusgitár), Otmaro Ruiz (billentyűsök), Jacob Scesney (fúvósok) és Alex Sill (gitár) játszik.

A május 2-i koncert az eredetileg bejelentett RaM Színház helyett az Eiffel Műhelyházban (1101 Budapest, Kőbányai út 30.) kerül megrendezésre a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, jegyek a JazzFest Budapest honlapján válthatók.
FONTOS!
A JazzFest Budapest közleményben vállalta, hogy a változás miatt minden olyan jegyvásárlót értesít a teendőkkel kapcsolatban, aki még a RaM Színházba váltott jegyet. Ha ez nem történt meg, akkor javasolt a hello@jazzfestbudapest.hu címre megereszteni egy e-mailt, mert a két helyszín ülésrendje különbözik!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.