Fever Dog – A rock ’n’ roll átnevelés most kezdődik

Fémforgács

A kaliforniai desert – hard rocker Fever Dog a napokban tette közzé We Want Action című új videóját, amely tele van “akcióval, izgalommal és rock ‘n’ rollal“.

Ez a videó betekintést nyújt a mindennapi veszélyekbe és buktatókba, amelyekkel a világ minden fiatal rockere szembesül. A szülők zaklatnak, a tanárok megbüntetnek; A cselekvés a véredben van, és a füledben lüktet, hogy kiszabadulsz! De hová mehetne? Tudjuk, milyen ilyen gyerekeknek lenni, mert mi voltunk gyerekek. Mindazokat, akiket ez az üzenet felébresztett, várunk, hogy csatlakozzanak hozzánk és a világméretű rock ’n’ roll átnevelésünkhöz, ami most kezdődik!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.