Overkill – Hallgasd meg új lemezüket

Fémforgács

Scorched címmel jelenik meg az Overkill új stúdióalbuma, ami a legendás banda 20. lemezeként jelent meg április 14-én a Nuclear Blast kiadásában. Az új lemez mellé címadó daluk képében egy friss videó is érkezett.

Ez a valaha volt leghosszabb ideig készülő az Overkill album, ami ’19 február és ’23 április között tartott. Számomra ez egy ’péterpándémiás’ menet volt. Megírtam a részem, szétszedtem, aztán újra és újra. Azon kaptam magam, hogy még akkor is változtattam a részeken, amikor Colin már a dalok keverésnél tartott. Ez vált normálissá egy nagyon abnormális időben, a józanság az őrület közepette. A Scorchedben valahol mindez tükröződik, ez egy közös vezérfonal, ez az a pont, ahová azért mentem el, hogy megkapjam azt, amire szükségem volt, esetleg amire ’nekünk’ szükségünk volt. Egy biztos, ez valami más, egy old-school megközelítés/keverék egy modern világban. Megérte várni? Mondjátok meg ti! Hamarosan találkozunk!” – mesélte a lemezről korábbiakban Bobby Blitz.

A teljes lemez itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.