Wytch Hazel – Fájdalom nélkül nincs nyereség

Fémforgács

Negyedik albumának kiadására készük a brit folk/heavy rocker Wytch Hazel. IV: Sacrament című lemezük június 2-án jelenik meg a Bad Omen Records és a Metal Blade közös gondozásában. 10 dalos lemezükön az utóbbi évek diadalait és tragédiát éneklik meg.

Ez az album próbatétel volt.” – mondta nagyot sóhajtva Colin Hendra alapító énekes/gitáros. “Nehéz évek voltak ezek mindenki számára, de fájdalom nélkül nincs nyereség! Hosszú ideig tartott az új lemezt összerakni. Mondhatnám, azt is hogy sok vér, fáradság, könnyek és izzadság után elkészült, és nem járnék messze a valóságtól. Ez az igazság. Sok dal most is a Szentírásban gyökerezik, amihez keresztény hitem adta a lírai mondani valót, és a korábbiakhoz képest, most jobban érződnek rajtuk a hatásaink, de mégis mindegyik más és más, de továbbra is ott van bennük a lefegyverző nyitottság és érzelmi erő.

A lemezről az alábbiakban Angel Of Light daluk hivatalos videója, valamint a magasztosan epikus hangvételű Digging Deeper dalukkal ismerkedhettek meg.

Wytch Hazel – IV: Sacrament

(Bad Omen Records / Metal Blade)

1. The Fire’s Control

2. Angel Of Light

3. Time And Doubt

4. Strong Heart

5. Deliver Us

6. A Thousend Years

7. Gold Light

8. Endless Battle

9. Future Is Gold

10. Digging Deeper

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.