Einar Solberg – A színpadhoz már nagyon közel

Hard Rock Magazin

A Leprous frontembere, Einar Solberg harmadik kislemezével jelentkezett a ’16’ dalaiból, amit a hollandiai Prognosis Festivalon ma már élőben is előadnak.

Einar Solberg elindítja szólókarrierjét az Inside Out Musicnál június 2-án megjelenő ’16’ című lemezzel. A kiadványon hallható 11 dalban vele hasonlóan gondolkodó dalszerzőkkel és zenészekkel dolgozott együtt. A norvég énekes nem tétlenkedik, ugyanis már ma, azaz április 15-én színpadra viszi új dalait – köztük a lentebb hallható Over The Topot is – a Hollandiában megrendezésre kerülő Prognosis Festivalon. Az eseményen Einar mellett Hrafnkell Örn Guðjónsson (Agent Fresco), Ben Levin (ex-Bent Knee), Chris Baum (Bent Knee), Ari Karason (Mezzoforte) és Ruben Aksnes (Maraton) zenél.
A június 2-án érkező újdonság a hazai lemezboltokban is előrendelhető CD-n és vinylen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.