Ennyi volt – Egy új számmal búcsúzik a Hanoi

Nuskull Magazin

A hajdúsági Hanoi a következő hetekben fogja lejátszani az utolsó két koncertjét, ám előtte még bemutatott egy új dalt. A tizenhárom év után búcsúzó hardcore/punkbanda a stílusosan csak Ennyi volt címre keresztelt számról és a banda körüli történésekről így mesélt:

Az utóbbi hetekben, hónapokban ismét sok időt töltünk együtt, próbálunk a búcsúbulikra és rengeteg emlék és érzés elevenedik fel bennük. Ennek az időszaknak a manifesztációja az Ennyi volt című dal. Ez a mi visszatekintésünk a közösen megtett útra, erre az őrült hullámvasútra, ami az elmúlt 13 évet jellemezte. Történetünk lassan a végéhez ér. Ezzel a számmal búcsúzunk Tőletek. Ezek voltunk mi. Ez volt a Hanoi.

A felvételekért hatalmas pacsi Dexternek és Vörös Ákosnak, a videó pedig Bärlein Martin barátunk keze munkáját dicséri. Köszönjük nektek a sok segítséget!

Még két alkalommal találkozunk. Számítunk rátok!

A zenekar az alábbi két dátumon fogja utoljára eljátszani a kedvenc régi dalainkat, illetve ezt az újat is:

  • április 22. – Debrecen, Nagyerdei Víztorony (+ BetterThanEver, Blackhoney)
  • május 5. – Budapest, Dürer Kert szabadtéri színpad (+ Téveszme, Oaken, Cvlt of Grace)

//www.youtube.com/watch?v=T_0WFnYMGrE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.