A fél Antares belépett a Tündérvesébe

Nuskull Magazin

Aki ismeri őket, annak aligha kell magyarázni, de mindenki másnak azért leszögezném rögtön az elején, hogy a Tündérvese és az Antares egyaránt a mai magyar rockzene legizgalmasabb zenekarai közé tartozik – és éppen ezért különösen izgalmas fejlemény, hogy előbbihez most csatlakozott az utóbbinak a fele.

Közelebbről nézve az történt, hogy a ‘veséből tavaly kilépett a ritmusszekció, név szerint Füredi Máté dobos és a rendezőként is közismert Szombath Máté basszusgitáros. Az ő helyükre pedig megérkezett az Antaresből Pap Dávid “Page” dobos és Kovács Botond, aki ott a gitáros, itt viszont basszusozni fog.

Az új felállású Tündérvese debütáló koncertje április 14-én lesz a Gödörben, vendégek a Feed the Mogul és az Aviary.

//www.youtube.com/watch?v=bsXXqekz_Eo

//www.youtube.com/watch?v=5V5FSZh2zOk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.