Jethro Tull – A kalapácsos istenről

Hard Rock Magazin

Megérkezett a két hét múlva megjelenő új Jethro Tull-album, a ’RökFlöte’ harmadik kislemeze. A skandináv és germán mitológia legfontosabb alakjáról, Thorról szóló dal, a Hammer On Hammer talán holnap is felhangzik a Kongresszusi Központban.

Április 21-én jelenik meg az Inside Out Music gondozásában az új Jethro Tull-anyag, a 12 dalt tartalmazó ’RökFlöte’. Ismét különleges történetet dolgoz fel a lemez, ezúttal az északi pogány népek istenei kerültek az anyag középpontjába és persze a fuvola, amit ez a formáció tett ikonikussá. A Ginnungagap és a The Navigators után érkezett a Hammer On Hammer, ehhez is Christian Rios készített klipet. A hazai lemezboltokban a következő formátumokban előrendelhető a ’RökFlöte’: digipak CD, 2 CD + Blu-ray lemezeket rejtő artbook, fekete vinyllemez és az exkluzív piros vinylt tartalmazó díszdobozos verzió.

Ian Anderson és zenésztársai április 7-én, azaz holnap a Budapest Kongresszusi Központban mutatják be nemcsak a 2022-es ‘The Zealot Gene’, de a soron következő ’RökFlöte’ dalait is az elmaradhatatlan klasszikusok mellett. A koncert már hetek óta telt házas.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.