Babymetal: öt év után ismét trióban nyomul a csapat

Fémcsajok

Két 11 (Moametal és Yuimetal) és egy 13 éves  tinilány, Su-metal alapította a Babymetalt Tokióban, 2010-ben, azóta pedig három nagylemezt is kiadtak: elsőként jött a "Babymetal" (2014), majd "Metal Resistance" (2016) és a "Metal Galaxy" (2019) , március 24-ével pedig boltokba került legújabb, "The Other One" című korongjuk is.

2018 folyamán Yuimetal elhagyta a formációt, azóta ténykedett Moa és Su duóként, ám ma új tagot mutattak be a rajongóknak: ő Momometal, polgári nevén Momoko Okazaki. A 20 éves lány eddig is a csapattársai mellett dolgozott, mint táncos, valamint a kelet-ázsiai médiában már ismert személyiség, megfordult már a Sakura Gakuin nevű együttesben, valamit szerepelt egy dél-koreai valóságshowban is. 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.