Welcome To Holyland – Apokalipszis után letisztultság

Fémforgács

A Zeus Walks The Earth nevű, rövid életű poszt-metalos, kísérleti jellegű formáció romjaiból nötte ki magát 2005-ben a Welcome To Holyland, ami jóval egyszerűbb zenét játszik, de nem a súly rovására. Kapkodással bizonyosan nem vádolható a csapat, mivel első nagylemezük még csak most van a kanyarban. Március végén megjelent bemutatkozó anyagukon sludge/stoner/doom elemek keverednek megfelelő arányban, hogy bezúzzanak néhány koponyát.

Az Ominous lemez borítójának hangulatához is kellően hű, szóval megfelelő hangerő mellett próbára tehetitek vele az ablakok hangszigetelését és tűrőképességét. A hatás érdekében a zenekar a dalokat a saját próbatermében rögzítette, majd ezen végeztek némi utólagos pofozgatást. Az anyag teljes egészében meghallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.