Cuki: kislánya dobolt Tarja fellépésén!

Fémcsajok

Tarja Turunen kislánya, Naomi 11 éves lesz a nyáron, az énekesnő pedig már évekkel ezelőtt mesélt arról, hogy gyermeke igen élénk érdeklődést mutat a zene iránt és remek ritmusérzékkel lett megáldva. Azt is elmondta: ha csemetéje az ő nyomdokaiba szeretne lépni, biztosan támogatni fogja őt.

A kislány a jelek szerint már készen áll arra, hogy híres édesanyját kövesse a pályán, ugyanis az egykori Nightwish-frontasszony Instagramján tett közzé egy videót, amelyen ex-zenekarának talán legnagyobb slágerét, a Nemo-t énekli - a dobok mögött pedig nem más ül, mint a kis Naomi, aki hihetetlenül profin játszik. 

Íme, a videó!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által megosztott bejegyzés

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.