Klippremier: Floor Jansen – My Paragon

Fémcsajok

Két nap múlva lesz elérhető Floor Jansen első szólólemeze, a "Paragon", amely nem metal album lesz - a dalok a könnyedebb vonalon mozognak, mint ahogyan azt az eddig megjelent tételek -   Fire, a Storm ,Me Without You, az Invincible és a Daydream - megmutatták.

Azonban a korong boltokba kerülése előtt újabb szerzeményt villantott Floor, aki a mellrákkal vívott sikeres harcából felépülve másodszorra is áldott állapotba került - itt a hetedik klipes dal, a My Paragon, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.