Abysmal Grief – Válogatásalbumot adnak ki

Fémforgács

Az olasz doom metal okkultisa Abysmal Grief március 31-én kiadják a Despise The Living, Desecrate The Dead című válogatásalbumot az Avantgarde Music gondozásában. Regen Graves gitáros szavaival élve:

A Despise The Living, Desecrate The Dead olyan dalokat tartalmaz, amelyeket a 2016-2021 közötti időszak vettünk fel, különböző felállásokban. Több okból kifolyólag ezek a dalok sohasem szerepeltek a korábbi kiadásokon. Ezek között megtalálhatók a régi idők homályos, sötét olasz bandáinak feldolgozásai, egy funeral doom metal feldolgozása az 50-es évekből, és természetesen számos új Abysmal Grief dal.

A lemez első számaként a Missa Est hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.