Sea of Reeds: újabb klipes dal a The Ocean érkező lemezéről

Nuskull Magazin

Harmadik ízelítőjét adta ki érkező tizedik nagylemezéről a The Ocean. A német prog/poszt-metalosok új eresztése, a Holocene két hónap múlva, egészen pontosan május 19-én érkezik a Pelagic Records gondozásában, most pedig már hallgatható/nézhető is róla a Sea of Reeds című tétel.

A dal – több más szerzeményükhöz hasonlóan – egy bibliai történetet vesz alapul, ezúttal a Vörös-tenger kettészelését. A közel hatperces trekk egy, a bandához képest is visszafogott, de mély, átvitt jelentéstartalmú videót is kapott. A klipet egyébként a kiadótársuk, az ausztrál Lo! énekes-basszusgitárosa, Adam Shapiro készítette, aki eddig csak a saját zenekarának gyártott mozgóképeket. Ez volt az első alkalom, hogy “idegenben játszott”.

Nincs kizárva, hogy ez a dal – egyéb megkerülhetetlen tételek gyűrűjében – felcsendüljön az idei Fekete Zaj fesztiválon is, ahova első ízben érkezik a banda, hogy a Mátrát is megtöltse a különböző földtörténeti korszakok históriáival.

//www.youtube.com/watch?v=jUQX35trjwk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.