Archaic – friss koncertklippel ajánljuk a tavaszi turnét

Fémforgács

Koncertklippel jelentkezett a fővárosi thrash banda. A felvétel még a 2022-es Lowland fesztiválon készült a Lines c. dalra, mely eredeti formájában a legutóbbi The Endgame Protocol lemezen hallható.

Az album, amely most márciusban volt kereken egy éves, pár hónapja már vinyl formátumban is beszerezhető a H-Musicon keresztül vagy a zenekar koncertjein. Ehhez kapcsolódik, hogy a jeles évforduló alkalmából a zenekar egy kiadós tavaszi turnét is szervezett, amely tegnap, azaz március 17-én Székesfehérváron indult és májusban Budapesten záródik a kétnapos Insane Hellride Fest keretein belül, valamint Csehországot, Lengyelországot és Szlovákiát is érinti.

“A turné nagy részén csupa régi ismerős bandával fogjuk megosztani a színpadot, olyanokkal mint a Vale of Tears, a Rivers Ablaze, a Dying Wish, Türböwitch, Beneath The Void vagy épp a legendás Tormentor. Részletekért kövessétek a Facebook oldalunkat és a bulik eseményeit. Találkozunk a moshpitben!” – írták a levelükben.
Dátumok:
03.17 – Székesfehérvár – Nyolcas
03.18 – Szombathely -Végállomás
03.24 – Szeged – Városi Rock Klub
03.25 – Jaromér (CZ) – Narodak Fest
03.26 – Chorzow (PL) – Lesniczowka
03.27 – Vrútky (SK) . RC Mlyn
04.09 – Karcag – Ifjúsági Ház
05.19 – Sopron – Hangár
05.20 – Győr – A Beton
05.27 – Budapest – Analog Music Hall // Insane Hellride Fest 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.