Cannibal Corpse – Sötétbe borul a Barba Negra

Hard Rock Magazin

Március 26-án illusztris társaságban érkezik újra hazánkba a death metal műfaj egyik legnagyobb alakja, az amerikai Cannibal Corpse. A túra különleges vendége a svéd kultikus black metal zenekar, a Dark Funeral, rajtuk kívül a manchesteri Ingestedet és a St. Louis-i Stormrulert lehet még elcsípni a Barba Negrában.

Az Alex Webster vezette amerikai death metal horda legutóbb 2019-ben járt nálunk, azóta rendőrségi ügyei miatt Pat O’Brien gitárost Eric Rutan váltotta, aki hosszú ideje producere is a bandának. Legutóbbi – szám szerint a 15. – anyaguk ’Violence Unimagined’ címmel 2021-ben jelent meg a Metal Blade gondozásában.

A stockholmi Dark Funeralt Lord Ahriman és a néhai Blackmoon gitárosok keltették életre 1993-ban. Szövegeik jellemzően a keresztényellenességhez és a sátánizmushoz kapcsolódnak, amelyekben a pokol és a sátán ábrázolása a legtöbbször előkerülő téma. A horda eddigi pályafutása alatt hét albumot jelentetett meg, amelyek által a black metal színtér egyik legjelentősebb formációjává váltak. Legutóbbi anyaguk ’We Are The Apocalypse’ címmel tavaly jelent meg a Century Media Records gondozásában.

Jegyek kaphatók a Rock 1 honlapján, részletek az esemény Facebook-oldalán.
▲ 8 999 Ft elővételben március 25-ig,
▲ 9 999 Ft a koncert napján, a helyszínen.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.