Saint Karloff – Psychedelic Man – új videó

Fémforgács

A norvég pszichedelikus stoner rocker Saint Karloff elhunyt zenésztársuk, Ole Sletner emlékére egy éve kiadott koncertlemeze óta nem igazán hallatott magáról. Most Psychedelic Man című daluk videójával tértek vissza, ami a június 2-án megjelenő Paleolithic War Crimes lemezükön fog szerepelni.

A Psychedelic Man az első dalok között volt, amelyeken az előző lemezünk megjelenése után kezdtünk el dolgozni. Izgatottan mutatjuk be az első számot az új albumunkról. Ez egy kemény stoner rock dallam, amitől azt reméljük, hogy a fejeteket is beleveritek majd.

Az új album sok szempontból új utakat fedez fel, valamint egy átalakulóban lévő zenekart tükröz, ugyanakkor határozottan megvan benne a kellően súlyos Karloff vonal. Annak is nagyon örülünk, hogy Ole testvérét, Eivind Sletner is a fedélzeten van, és mind a dalszövegek írásában, mind pedig az album borítójának megtervezésében kivette a részét. Ami a végeredményt illeti, nagyon elégedettek vagyunk vele, és alig várjuk, hogy hallhassátok!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.