NevBorn – Egy művészi megközelítésű trilógiát készülnek kiadni

Fémforgács

Nemea címmel mutatta be 18 és félperces új videóját a svájci progresszív posztmetal kollektíva a NevBorn. A videó dala március 30-án megjelenő albumukról, az Alkaios · Part I · The Eagle-ről való.

Új lemezükkel Alkaios trilógiájuk első fejezetét nyitják meg, melyet három részre terveztek és összesen 12 tétel tartalmaznak majd. A 3 album az elkövetkező négy éven fog napvilágra kerülni dupla bakeliten, exkluzív illusztrációkkal kísérve, amelyek kiegészítik a projekt művészi megközelítését. Idő közben kijött Lerni című daluk is, amit bandcamp oldalukon tudtok meghallgatni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.