Paraferia – Amikor már az üresség is csak semmi

Fémforgács

2020-as debütáló EP-je után idén egy újabba EP-vel tér vissza a finn metaléra egyik új reménységeként jegyzett groove/death/black vonalas Paraferia. A zenekar Kehä címet viselő EP-jének pontos megjelenését még nem tudni, de kedvcsinálóként máris itt van róla a napokban megosztott Peili című dalának szöveges videója, amiről az  az énekes/gitáros Oskari Grahn az alábbiakat mondta:

A Peili egy olyan ember történetét meséli el, aki gyakorlatilag a semmivel egyenlő. Nem érez semmit, nem akar semmit, és nem vágyik semmire. Amikor már nem marad semmi, csak az üresség, egy üres szoba és egy tükörszerű felület, ami kiegészíti a szoba szépségét.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.