Fit for an Autopsy, / Thy Art is Murder / Malevolence – Közös split-lemezt adnak ki

Fémforgács

The Aggression Sessions címmel egy izgalmas közös split-lemezt ad ki a Fit for an Autopsy, a Thy Art is Murder és a Malevolence. A Nuclear Blast kiadásában április 7-én megjelenő anyagra hat dalos anyagra zenekaronként egy-egy vadonatúj saját szám és egy-egy feldolgozás dal kerül fel. Ezek közül elsőként máris itt van a Fit for an Autopsy Hellions című dalának videója.

A Hellions egy szórakoztató visszatekintés volt korábbi brutálisabb és gyorsabb gyökereinkhez. Idén lesz 10 éves a Hellbound, az a lemez, amelyről mindannyian úgy érezzük, hogy valóban beindította a dolgokat a zenekarunk számára. Nagyszerű volt azt az energiát és izgalmat, amit akkoriban éreztünk, most, 2023-ban visszavezetni a zenénkbe. Természetes, hogy a zenekarok idővel fejlődnek és szélesítik a hangzásukat, de mi sosem felejtjük el, honnan indultunk, így ez a felvétel azoknak szól, akik az első naptól fogva velünk voltak!” – mondták új daluk kapcsán.

Fit for an Autopsy, / Thy Art is Murder / Malevolence – The Aggression Sessions

(Nuclear Blast)

1. Fit for an Autopsy – Hellions

2. Thy Art is Murder – Until There Is No Longer

3. Malevolence – Waste Of Myself

4. Fit for an Autopsy – Under A Serpent Sun (At The Gates cover)

5. Thy Art is Murder – Hammer Smashed Face (Cannibal Corpse cover)

6. Malevolence – Left Outside Alone (Anastacia cover)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.